Maureen Groenewegen

Maureen Groenewegen

Maureen staat al sinds haar 3e levensjaar te dansen alsof het een lieve lust was en ging als vele andere kinderen op dansles. Dans was en is haar grote passie. Na heel veel jaren bij de plaatselijke dansschool ging ze naar de dansacademie in Utrecht waar ze in 2017 afstudeerde. Vervolgens ging Maureen Hollywood, om te gaan dansen aan the international Dance Academy. Met een diploma erbij ging ze terug naar Holland. Later reisde ze af naar ............en heeft ze zich gespecialiseerd in afro-dance en dance-hall 

Nu zo’n 5 jaar later vind zij het geweldig om les te geven en al haar kennis over te dragen bij DD dance Studio. In haar les is plezier heel belangrijk maar ook hard werken aan nieuwe uitdagingen is een pre.

Met dansen zet je je zorgen opzij, deze maken plaats voor plezier het belangrijkste in je leven, aldus Maureen.

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer
 • Meer

  Meer

  Vele andere evenementen vinder er plaats zoals dancebattles, pleinfeesten, danceparty's, workshops enzovoort.

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's