Danisha Buijsman

Een danseres in hart en nieren. Danisha is als kind bij DD Dance Studio begonnen met dansen. Zij bracht het tot de topselectie/vooropleiding. Na haar middelbare school heeft ze via allerlei omwegen ervoor gekozen om haar hart te volgen en en te gaan voor haar grote passie, dans. Na een goede auditie begon ze met een  vakopleiding bij Lucia Marthas. Nadat zij was afgestudeerd geeft zij les bij de dansschool waar het ooit begon.

Danisha is een allround danseres en gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen.

Je kan allerlei verstandige beslissingen nemen voor je toekomst maar de verstandigste beslissing wordt ingegeven door je hart. Je hart geeft je de kracht om keihard te werken voor je passie. In mijn geval is dat dans, aldus Danisha.

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer
 • Meer

  Meer

  Vele andere evenementen vinder er plaats zoals dancebattles, pleinfeesten, danceparty's, workshops enzovoort.

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's