Melissa-Mensink

Melissa-Mensink

 Allround dans-docent Melissa

Geeft Streetdance en wedstrijdteam RugRatz

Melissa nu 21 jaar, is afgestudeerd bij Lucia Marthas en een zeer bekwaam en bevlogen docent. Naast haar vakmanschap kan ze ook bijzonder goed omgaan met kinderen. Leerlingen voelen zich bij haar erg op hun gemak. Melissa brengt de leerstof op een deskundige manier. Tijdens de lessen bruist ze van de energie en brengt dit met volle overtuiging over op de leerlingen. Alle leerlingen hebben het enorm bij haar naar hun zin en DD Dance Studio is daarom blij dat Melissa onderdeel uitmaakt van het docententeam.

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer
 • Meer

  Meer

  Vele andere evenementen vinder er plaats zoals dancebattles, pleinfeesten, danceparty's, workshops enzovoort.

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's