Modern Jazz lelystad

Zoals veel dansvormen is Modern Jazz ontstaan aan het einde van de 19e eeuw. Deze dansstijl bestaat uit losse en ontspannende bewegingen, voortkomend uit een combinatie van Moderne dans en jazz. Bij Modern-jazz wordt er gekeken naar het verhaal van de muziek dat vertaalt wordt naar losse bewegingen.

Op zoek naar meer informatie? Bel ons op of bekijk het lesrooster of de lestarieven.

Bekijk de lestarieven of  Bekijk het lesrooster

Tijdens de Modern Jazz lessen zal je veel leren van verschillende danstechnieken waarbij het overbrengen van emotie centraal staat. We nodigen je graag uit om een keer langs te komen en een les mee te doen.

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's