Streetdance lessen Lelystad

Leuke en uitdagende streetdance lessen

De meest populaire dansstijl bij kinderen en jongeren. DD Dance Studio geeft streetdance aan kinderen vanaf 4 jaar. De oudste groep is 16+. De docenten zijn academisch opgeleid en zeer gepassioneerd.  Lestijden kan je het lesrooster bezoeken.

Uitdagende streetdance lessen in Lelystad

De danslessen zijn zowel voor beginnende dansers als voor gevorderden. Plezier staat voorop bij onze danslessen maar het behalen van resultaten geeft natuurlijk ook veel voldoening.

Bekijk de tarieven van onze danslessen

Bij het kiezen van een dansles kun je kiezen uit twee opties, de mogelijkheden zijn ook afhankelijk van je leeftijdsgroep, voor de exacte informatie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Er zijn verschillende momenten waarop deze lessen plaatsvinden, zodat er ook voor jouw een lestijd tussen zit. Ben je geïnteresseerd in het volgen van een streetdance les? Bekijk het overzicht met onze les tarieven.

Bekijk de lestarieven Bekijk het lesrooster

Ook geïnteresseerd in het volgen van streetdance  lessen? Neem een gratis proefles of schrijf je direct in.

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer
 • Meer

  Meer

  Vele andere evenementen vinder er plaats zoals dancebattles, pleinfeesten, danceparty's, workshops enzovoort.

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's