Streetdance lessen Lelystad

Leuke en uitdagende streetdance lessen

Een stoere dansstijl. Streetdance is een verzamelnaam voor diverse dansvormen die ontwikkeld zijn door liefhebbers van dans. Deze dansvormen zijn veelal ontstaan in dansclubs, op straat en op scholen. Onze dansschool biedt meerdere streetdance lessen ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Voor een compleet overzicht van de lestijden kan je het lesrooster bezoeken.

Streetdance is ontstaan in de achterstandswijken van New York en uitgegroeid tot één van de meest bekende dansstijlen over de hele wereld. Streetdance is bekend geworden wegens de stoere "dance moves" en diversiteit aan dansstijlen.

Uitdagende streetdance lessen in Lelystad

De danslessen zijn zowel voor beginnende dansers als voor gevorderden. Plezier staat voorop bij onze danslessen maar het behalen van resultaten geeft natuurlijk ook veel voldoening. Bekijk hieronder de resultaten van één van onze dansgroepen.

Bekijk de tarieven van onze danslessen

Bij het kiezen van een dansles kun je kiezen uit twee opties, de mogelijkheden zijn ook afhankelijk van je leeftijdsgroep, voor de exacte informatie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Er zijn verschillende momenten waarop deze lessen plaatsvinden, zodat er ook voor jouw een lestijd tussen zit. Ben je geïnteresseerd in het volgen van een streetdance les? Bekijk het overzicht met onze les tarieven.

Bekijk de lestarieven Bekijk het lesrooster

 

Lesvorm Lesduur Tarieven p/m
Recreatiedansen A 45 min p/w €26,75
Recreatiedansen B 60 min p/w €34,75

 

Ook geïnteresseerd in het volgen van streetdance  lessen? Neem een gratis proefles of schrijf je direct in om samen met andere studenten uit Lelystad, Swifterband, Dronten en Kampen lessen vol passie en plezier neer te zetten. Iedereen is welkom!

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's