Corona protocol

Door corona zijn alle lessen buiten.

Door de corona-crisis heeft de dansschool enorm veel moeten aanpassen. Het belangrijkste is wel dat wij binnen geen lessen mogen geven. Alle lessen zijn daardoor naar buiten verplaatst. Alle lessen gaan volgens het lesrooster en zijn aan het Maerlant te Lelystad. Dit is een afslag aan de Polderdreef en is bij het Lelycentre. 

Wij houden nauwlettend de weersvoorspellingen in de gaten. Wanneer het gaat regenen sturen wij naar iedereen een mail met het bericht dat de les op die dag online plaatsvinden. Hierbij ontvang je ook een code om in te loggen via ZOOM.

Verder verzoeken wij iedereen zich te houden aan de corona-regels en aanwijzingen van docenten en andere leidinggevenden binnen de dansschool.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat de corona maatregelen binnenkort worden versoepeld en we weer heerlijk naar binnen mogen.  

12

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer
 • Meer

  Meer

  Vele andere evenementen vinder er plaats zoals dancebattles, pleinfeesten, danceparty's, workshops enzovoort.

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's