Danslessen

DD Dance Studio heeft een gevarieerd lesaanbod op verschillende niveaus. Wil je dansen voor je plezier of wil je van dansen je beroep maken, het kan allemaal.

Recreatie

Van 2 tot 22 jaar. Hiphop, streetdance, klassiek ballet, modern jazz, breakdance, popping/locking, musical, tricking, afro-dance, pamperdance enz. Naast het plezier dat voorop staat krijg je in de recreatie erg goed dansles dus méér dan alleen het aanleren van een aantal pasjes. Wil je het eens proberen meld je dan aan voor een gratis proefles.

Gratis proefles

Pré-selectie

In de pré-selectie word je voorbereid op een selectie- auditie. Je krijgt drie lessen per week in de vakken klassiek, modern en hiphop/streetdance. Ook krijg je training in het doen van een auditie. Wil jij in de pre-selectie stuur dan een mailtje naar info@dddancestudio.nl

Selectiedansen

In de selectie krijg je meer, en op een hoger niveau les. Hier kun je kiezen voor drie selectie-richtingen, t.w. selectie urban, selectie contemporary en selectie musical. 

Wil jij dansen in de selectie dan kun je je aanmelden voor de audities.DE AUDITIE IS AL OP 7 JULI. Ga naar audities en meld je snel aan.

Lid worden

Topselectie

In de topselectie krijg je les op een professioneel niveau en word je voorbereid op een vakopleiding dans. Je krijgt vijf uur per week les in vele dansvakken zodat je een allround dansen wordt. Is dansen je leven, beschik je al over een redelijk niveau en denk je erover om er je vak van te maken meld je dan aan voor de audities. DE AUDITIES ZIJN AL OP 7 JULI Ga naar audities en meld je snel aan.

Wedstrijdteams

DD Dance Studio danst met zes wedstrijdteams bij veel danswedstrijden. De teams staan onder leiding van top-choreografen/trainers en winnen regelmatig prijzen. Wanneer je member ben van een crew train je per week twee uur plus extra trainingen voor een wedstrijd.
Wil jij in een wedstrijdteam dan kun je je aanmelden voor de audities.

Dansen met passie en plezier.

Bij DD Dance Studio staat het plezier in het dansen voorop. Komt er passie bij dan wordt het helemaal genieten. Dit kan in een recreatieklas, een wedstrijdteam, pré-selectie, selectie en topselectie.

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's