Lesaanbod

Recreatie

Iedereen in de leeftijd van  2 jaar tot en met 22+ kan dansles nemen in de recreatieklassen. De dansstijlen zijn:
Streetdance, Klassiek ballet, Hiphop, Musical, Breakdance, Afro-dance, Tricking, Modern jazz, G-team,Tapdance,
Popping, Pamperdance/ADV, High heels.

Je kan je inschrijven voor één of meerdere lesuren per week. Het is altijd mogelijk om in verschillende stijlen een gratis proefles te doen.

Selectie

De selectie is bedoeld voor leerlingen die meer en op een hoger niveau willen dansen. Sommige willen van dans hun beroep maken andere doen dit alleen voor hun plezier. Voordat je wordt toegelaten in de selectie doe je auditie. Je wordt dan beoordeeld op je potentie, zien wij toekomstmogelijkheden in jou. Of je door de auditie heen komt heeft grotendeels te maken met je instelling. Ook het niveau dat je beheerst speelt een belangrijke rol.

In de selectie krijg je 3 maal 1 uur les in de week. Je kunt dan kiezen tussen een aantal pakketten t.w.
1. Urban met als derde vak wacking/voqueing , Popping/Locking, Freestyle, Breakdance/Tricking en house.
2. Musical met als derde vak Musical-repetoire/zang, Acteren, Tapdance en Showdance
3. Contemporary  met als derde vak Abbs&stretch, Jumps&turns, Ballet en Modern
Uiteraard kun je tegen meerprijs buiten je eigen pakket extra vakken kiezen.

Top-selectie

 1. De topselectie is op dit moment het hoogste dat je bij DD Dance Studio kunt bereiken. In de top-selectie wordt je professioneel getraind zodat je bij een eventuele auditie voor een MBO of HBO vakopleiding over voldoende kennis en ervaring beschikt. Elk jaar stromen er vanuit DD Dance Studio leerlingen door naar verschillende dansacademies.
 2. Wanneer je na een auditie wordt toegelaten tot de top-selectie beschik je over een redelijk hoog dansniveau en een uitstekende instelling.

In de top-selectie krijg je 5 lessen in de week. t.w.
De basisvakken: Modern jazz, ballet, hiphop/streetdance, spitzen, 
Vak naar keuze: Urban, contemporary of  musical
Gratis mag je verder alle lessen volgen en trainen met één wedstrijdteam.

Pré-selectie

Zou jij in de selectie willen dansen maar je bent er nog niet aan toe, dan kun je naar de pré-selectie. Hier hoef je geen auditie voor te doen. In de pré-selectie krijg je 3 keer 3 kwartier les per week in de vakken hiphop/streetdance, modern-jazz en klassiek. Er wordt gewerkt aan je technieken en je instelling. Je leert er voldoende om met succes auditie te kunnen doen voor de selectie.

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's