Over ons

DD Dance Studio is opgericht in het jaar 2009 door Denise Dobber, Eddy Dobber en Truus Pool. Denise was in 2007 afgestudeerd HBO dans aan de dansacademie van Lucia Marthas. Na een tijdje les gegeven te hebben bij verschillende dansscholen vond ze het belangrijk dat er in Lelystad een dansschool kwam met de zelfde kwaliteit als de academie waar zij haar opleiding volgde. Dit werd DD Dance Studio.

In het begin drie klasjes in een buurthuis, en inmiddels geeft DD Dance Studio 70 uur per week les met een goed opgeleid docententeam.

De dansschool is verdeeld in drie groepen; de recreatie de selectie en de wedstrijdteams. In de recreatie wordt les gegeven aan leerlingen van 2 tot 22 jaar met dansvakken die uiteen lopen van klassiek ballet tot breakdance, van modern jazz tot tricking. Als peuter van twee jaar kun je al beginnen met dans. Spelenderwijs worden de eerste danspasje aangeleerd om zo verschillende technieken onder  de knie te krijgen.

Sinds 2019 wordt er ook zang en acteerles gegeven.

Na de eerste jaren kun je verder op verschillende niveaus binnen de recreatie. Je kunt ook kiezen voor pré-selectie, selectie, topselectie en een wedstrijdteam.

Wil je alleen voor je plezier dansen of wil je prof-danser worden, voor beide ben je bij DD Dance Studio aan het goede adres.

 

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's