Over ons

DD Dance Studio is opgericht in het jaar 2009 door Denise Dobber, Eddy Dobber en Truus Pool. Denise was in 2007 afgestudeerd HBO dans aan de dansacademie van Lucia Marthas. Na een tijdje les gegeven te hebben bij verschillende dansscholen vond ze het belangrijk dat er in Lelystad een dansschool kwam met de zelfde kwaliteit als de academie waar zij haar opleiding volgde. Dit werd DD Dance Studio.

In het begin slechts drie klasjes in een buurthuis maar inmiddels geeft DD Dance Studio 60 uur per week les in eigen dansstudio en met een goed opgeleid docententeam.

De dansschool is verdeeld in drie groepen; de recreatie de selectie en de wedstrijdteams. In de recreatie wordt les gegeven aan leerlingen van 2 tot 22+ jaar met dansvakken die uiteen lopen van klassiek ballet tot breakdance, van modern jazz tot tricking. Als peuter van twee jaar kun je al beginnen met dans. Spelenderwijs worden de eerste danspasje aangeleerd om zo verschillende technieken onder de knie te krijgen.

Je kunt ook kiezen voor recreatie, selectie, topselectie en/of wedstrijdteam.

Wil je alleen voor je plezier dansen of wil je prof-danser worden, voor beide ben je bij DD Dance Studio aan het goede adres.

 

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer
 • Meer

  Meer

  Vele andere evenementen vinder er plaats zoals dancebattles, pleinfeesten, danceparty's, workshops enzovoort.

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's