Pamperdance lessen lelystad

Pamperdance is leuk voor de kleinste danstalenten onder ons. Op een spelende manier worden kinderen van 2-4 jr, bekend gemaakt met dans door ritmische bewegingen op een vrolijk deuntje. Bij pamperdance staat plezier voor de kinderen voorop, het gaat hierbij niet om spannende danslessen maar om leuke groepslessen waarbij het kind plezier heeft en op een leuke manier omgaat met andere kinderen.

We nodigen je graag uit om een keer langs te komen en een les mee te doen.

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's