Theatershow

Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat. Op 9 februari 2019 is het weer showtime. Ook dan wordt weer alles uit de kast getrokken om er voor te zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt.

Tickets voor deze voorstelling zijn vanaf 1 december 2018 te bestellen via de site van het Agora-theater.

 1. Voorstelling februari 2018 was een groot succes. 

 2. PURPLE CARPET 

Purple Carpet vond plaats op 17 februari en was een gelikte show met glitter en glamour en een  diepere inhoud. Dansers schitteren met choreografieën in allerlei stijlen. Van klassiek ballet tot vette hiphop, van modern jazz tot afrodance en veel meer. Dit alles in de mooiste kleding op de mooiste muziek en in het mooiste licht van Rogier Trok en de techniek van het Agora Theater.In deze dansvoorstelling werd duidelijk dat je je zelf mag zijn, dus weg met de hokjesgeest. Doe wat je leuk vindt en wees wie je bent of voelt. Volg je hart en je dromen.

Voor de tiende keer bewees DD Dance Studio dat je met een professionele aanpak een professioneel resultaat op de planken kan zetten.Na de avond-show was er voor alle dansers en toeschouwers een gratis afterparty met live muziek.

 

 

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's