Theatershow Lelystad - Cirque du Excentrique

Cirque Du Excentrique werd gesponsord door:


     

 

 

Het was een spectaculaire theatershow die plaatsvond op 9 februari in de grote zaal van het Agora-theater in Lelystad. Alles werd uit de kast getrokken om de show tot een succes te maken. Het publiek was dan ook erg onder de indruk van alle dansers het licht en lasershow de kostuums. De energie spatte er vanaf.

De organisatie stond onder leiding van Denise Sieberichs Dobber. Samen met fantastische docenten/choreografen zette zij een boeiend verhaal op de planken. Een verhaal over een weesmeisje dat geborgenheid zoekt en terecht komt in een circus. Vriendschap, geluk, maar ook verdriet en teleurstelling waren net als in het werkelijke leven de ingrediënten voor een aangrijpende voorstelling.

De show is mede mogelijk gemaakt door sponsors. Sponsors zijn onmisbaar bij zo'n grote productie. Hiervoor willen we bovenstaande bedrijven en en aantal anonieme sponsors hartelijk danken.

We kijken weer uit naar de volgende show. Deze gaat plaatsvinden op zaterdag 18 april 2020 en wordt super spectaculair.

 

Bekijk hier onze sponsorpakketten

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's