Theatershow Lelystad - Je Weg Is Weg

"JE WEG IS WEG"

 1. De jeugd in onze maatschappij staat voortdurend onder druk. Er wordt van hun verwacht dat ze steeds maar weer keuzes maken. Welke opleiding ga ik doen, Wat moet ik plaatsen op social media, moet ik alles wel geloven op social media, wie geeft mij het goede advies, met welke vrienden moet ik omgaan. Er liggen in het leven allerlei verleidingen op de loer. De keuzes die je maakt lijken ogenschijnlijk zo mooi te zijn maar kunnen vaak catastrofale gevolgen met zich meebrengen. De weg die je zou moeten gaan lijkt er vaak niet meer te zijn. Kortom, je weg is weg, en wat nu? 
 2. De theatervoorstelling heeft alles in zich wat het werkelijke leven ook heeft. Angst, drama, humor en is geïnspireerd op Harry Potter.
 3. Voor deze voorstelling hebben wij het hele Agora-theater afgehuurd. We hebben dus de beschikking over alle zalen alle kleedkamers, foyer en de rest. Deze ruimte hebben we ook zeker nodig met 300 leerlingen en 75 vrijwilligers en met een groot publiek. Het belooft een waar spektakel te worden waarbij we alles uit de kast trekken qua licht, geluid, decor, kleding enzovoort.   
 4. De voorstelling zal plaatsvinden op zaterdag 9 juli 2022.
 5. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar op https://www.agora-lelystad.nl/agenda
 6. Wil je deze voorstelling sponsoren dat zou geweldig zijn? Scroll naar beneden en bekijk de sponsorpakketten.
 7. Wil je een video van de voorstelling  
 8. klik dan op  https://bit.ly/DDDANCE2022

Bekijk hier onze sponsorpakketten

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer
 • Meer

  Meer

  Vele andere evenementen vinder er plaats zoals dancebattles, pleinfeesten, danceparty's, workshops enzovoort.

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's