Theatershow

Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat. Op 9 februari 2019 is het weer showtime met onze show 'Cirque du Excentrique'. Ook dan wordt weer alles uit de kast getrokken om er voor te zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt.

Cirque Du Excentrique is een theatervoorstelling van DD Dance Studio en Fame productions & entertainment. Deze show belooft een groot spektakel te worden. Met 350 dansers, 70 vrijwilligers, 450 kostuums, een batterij aan licht, geluid en lasereffecten zal deze show naar verwachting 1400 toeschouwers trekken.

De organisatie staat onder leiding van Denise Sieberichs Dobber. Samen met fantastische docenten/choreografen zet zij een boeiend verhaal op de planken. Een verhaal over een weesmeisje dat geborgenheid zoekt en terecht komt in een circus. Vriendschap, geluk, maar ook verdriet en teleurstelling zijn net als in het werkelijke leven ook hier ingrediënten voor een aangrijpende voorstelling.

Tickets voor deze voorstelling zijn nu verkrijgbaar. Ga naar www.agora-lelystad.nl

Al voor €50,00 kunt u Cirque Du Excentrique sponsoren. 

Vorig jaar heeft een aantal bedrijven de theatershow ondersteund. Dit hebben we zeer op prijs gesteld. Ook dit jaar hopen wij dat er bedrijven of privépersonen zijn die onze show een warm hart toedragen, bijvoorbeeld vanwege affiniteit hebt met kunst of je kind danst toevallig mee in de show. Zo zijn er vele redenen te bedenken om sponsor te worden van Cirque Du Excentrique. 

Wanneer u zich aanmeld als sponsor stellen we als dansschool daar iets tegenover. We hebben verschillende sponsorpakketten voor u samengesteld.

CIRQUE DU EXCENTRIQUE IS MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

     

 

 

Bekijk hier onze sponsorpakketten

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's