Dansschool Lelystad

Denise Sieberichs Dobber en Eddy Dobber zijn de oprichters van DD Dance Studio. Denise, afgestudeerd aan Dansacademie Lucia Marthas en Eddy, docent muziek in het voortgezet onderwijs, beide gepassioneerd en enorm ambitieus.

Een avontuur begon in 2007. In een Lelystads buurthuis gingen zij van start met het geven van vier uren dansles per week aan vijftig leerlingen. Na een tijdje les te hebben gegeven en een paar verhuizingen van de ene naar de andere locatie ging DD Dance Studio een pand huren waarin zij hun eigen identiteit vorm konden geven. Zij gingen en gaan nog steeds voor twee duidelijke doelstellingen t.w.1. plezier & kwaliteit, en 2. het samenbrengen van straat & academie.

Nu, tien jaar verder is er veel bereikt. Van vijftig naar meer dan vierhonderd leerlingen. Van vier uren les per week naar zeventig en van twee docenten naar Zes. Er is nu een breder lesaanbod en ook het verlenen van diensten aan derden is aanmerkelijk toegenomen. Zo wordt DD Dance Studio gevraagd bij het organiseren van en meewerken aan grote evenementen. In Lelystad zijn dit de Lichtjesparade, Sinterklaasintocht, BKL-gala enzovoorts. Verder worden er bij landelijke danscompetities mooie prijzen gewonnen door de wedstrijdteams van DD en mogen ze zich meerdere malen Nederlands kampioen noemen.

Kortom, DD Dance Studio heeft een gigantische groei doorgemaakt en ook heel belangrijk, DD Dance Studio is inmiddels een begrip in Lelystad en omstreken.

Het wordt tijd voor een grote stap voorwaarts. DD Dance Studio gaat haar horizon verbreden. Naast DD Dance Studio wordt een nieuw bedrijf opgericht, een bedrijf dat zich gaat richten op dans in de breedste vorm die je zou kunnen bedenken. Dans gericht op alle mogelijke doelgroepen.

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer
 • Meer

  Meer

  Vele andere evenementen vinder er plaats zoals dancebattles, pleinfeesten, danceparty's, workshops enzovoort.

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's