Danslessen in Lelystad

danslessen Lelystad

Een uitdagende sfeer en een gezellige crew. Dansen is een unieke vorm van communiceren en leuke activiteit om ook buiten de lessen te tonen. Bij DD Dance Studio bieden wij een gevarieerd aanbod aan danslessen in Lelystad op verschillende niveau's van recreatiedansen tot dansen als vooropleiding. Dus wil je dansen voor je plezier of wil je van dansen je beroep maken, het kan allemaal. Ook hebben wij leuke dansvideo's op ons YouTube kanaal. Klik op de link en bekijk de video's.

gratis proefles volgen

Bekijk hier de diverse danslessen Lelystad

Ons aanbod aan danslessen is zeer gevarieerd. Oorspronkelijk zijn wij ontstaan als hiphop dansschool en in de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot de allround dansschool van Lelystad. Wij zouden het leuk vinden als je een keer langskomt om een gratis proefles te volgen, hier zitten geen verplichtingen aan vast. Bekijk hieronder ons aanbod aan danslessen en probeer het een keer.

Streetdance lessen

streetdance lessen Lelystad

Altijd al streetdance lessen willen volgen? Of weet je het nog niet helemaal zeker? Deze stoere dansstijl is geschikt voor jong en oud. Plezier van de lessen staat voorop maar resultaat mag er ook wezen. De streetdance lessen zijn beschikbaar in 45 of 60 minuten per week.

Streetdance

Klassiek ballet

Klassiek ballet

Bij klassiek ballet denkt men al snel aan het Zwanenmeer. Een prachtige uitvoering van het klassiek of romantische ballet, maar het is ook een leuke en Sierlijke dansstijl. Wij bieden Klassiek ballet aan op verschillende niveaus zoals Recreatie, Preselectie en Top selectie. Is klassiek ballet iets voor jou?

kLASSIEK BalleT

Hiphop danslessen

hiphop danslessen volgen

Hiphop dans is één van de meest bekende dansstijlen die direct door jongeren is omarmd. Het speciale aan Hiphop is dat er geen standaard regels of technieken zijn. Waardoor de dansstijl zich ook steeds blijft uitbreiden. Volg Hiphop dansles en maak de dansvloer jou 2e huis.

Hiphop

En nog veel meer danslessen zoals:

 • Afro-dance
 • Breakdance
 • High Heels
 • Locking
 • Modern jazz
 • Musical
 • Popping
 • Pamperdance
 • Urban
 • En nog veel meer

Een gevarieerd aanbod aan danslessen
Danslessen bij DD Dance Studio zijn zeer gevarieerd met lessen van klassiek ballet tot hiphop. Wij nodigen je uit om een keer deel te nemen aan de lessen. Boek een gratis proefles en beslis zelf of de lessen je bevallen, je zit nergens aan vast. Wij geven wekelijks vaste lessen in bekende dansstijlen en bieden van tijd tot tijd speciale lessen aan zoals salsa dansen. Staat de dansles waar jij op zoek bent hier niet tussen? Neem dan contact met ons op, de kans is namelijk groot dat wij deze alsnog aanbieden.

Op zoek naar meer informatie over onze lestijden en tarieven? Bezoek de informatiepagina's via de knoppen hieronder.

Lesrooster Les tarieven

Danslessen op verschillende lesniveaus

Wij vinden het belangrijk om danslessen voor iedereen te bieden. Hiermee bedoelen wij danslessen voor beginners, gevorderden en voor jongeren die professionele dansers willen worden. Om deze reden geven wij lessen in verschillende dansstijlen en verschillende niveaus waaronder:

 • Recreatiedansen
 • Pré-selectie / Selectie / Top-selectie
 • Wedstrijddansen

Iedereen in de leeftijd van  2 jaar tot en met 22 kan dansles nemen in de recreatieklassen. Je kan je inschrijven voor één of meerdere lesuren per week. Het is altijd mogelijk om in verschillende stijlen een gratis proefles te doen.

Hoewel plezier belangrijk is bij alle lessen staat dit voorop bij de recreatiedansen, bij deze lessen ontwikkel jezelf in de dansstijl naar keuze en geniet je volop in een leuke groep. Bij de pré-selectie danslessen wordt je voorbereid op de auditie voor selectie dansen, hierbij krijg je drie lessen per week in de vakken klassiek, modern en hiphop of streetdance. Naast het lessen in deze dansstijlen wordt je aanvullend voorbereid op de audities. Wij bieden meerdere mogelijkheden voor beginners tot gevorderden, ben jij benieuwd naar je mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact met ons op of ga in gesprek met je dansdocent.

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer
 • Meer

  Meer

  Vele andere evenementen vinder er plaats zoals dancebattles, pleinfeesten, danceparty's, workshops enzovoort.

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's