Hiphop lessen Lelystad

Uitdagende hiphop danslessen

Hiphop is de bekende dansstijl onder jongeren die ontstaan is in de achterstandswijken in de Bronx. Hiphop begon als een rebelse dansvorm maar is al vele jaren één van de bekendste dansstijlen.

Jongeren hebben deze dansstijl massaal omarmd. In Nederland begon het met vette videoclips waarna de jeugd het massaal heeft opgepakt.

In de verloop van jaren is Hiphop verder gegroeid waaruit verschillende dansvoren zijn ontwikkeld, denk hierbij aan locking, popping, breakdance en krumping. Dat deze dansstijlen uit hiphop zijn voortgekomen is niet onverwacht. De hiphop dans bestaat uit verschillende energieke bewegingen en er zijn geen strakke regels die gevolgd worden in deze bijzondere vorm van dansen.

Tarieven hiphop les

Ben je geïnteresseerd in het volgen van hiphop lessen? De lessen zijn verspreid over meerdere dagen in de week. Bekijk voor het volledige schema ons lesrooster

Lesvorm Lesduur Tarieven p/m
Recreatiedansen A (6 - 8 jaar) 45 min p/w €26,75
Recreatiedansen B (alle leeftijden) 60 min p/w €33,75

 

Je kan je direct inschrijven voor onze hiphop lessen maar het is ook mogelijk eerst een proefles af te nemen:

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's