Klassieke ballet lessen Lelystad

Leuke en uitdagende klassieke ballet lessen

Klassiek ballet is de oudste vorm van ballet en is ontstaan in Frankrijk. Hoewel de dans al meer dan 400 jaar bestaat en toch vormt de techniek van toen nog steeds de basis van vandaag. Klassiek ballet is wellicht de meest stijlvolle dansstijl voor jong en oud, een romantische en elegante dansstijl voor de échte liefhebbers.

Onze dansschool biedt meerdere ballet lessen ingedeeld in leeftijdsgroepen zodat je samen met je eigen leeftijdsgenoten kunt dansen. Voor een compleet overzicht van de lestijden kan je het lesrooster bezoeken. Voor de hardcore dansers bieden wij ook klassieke ballet lessen voor de top-selectie.

Uitdagende ballet lessen Lelystad

De danslessen zijn zowel voor beginnende dansers als voor gevorderden. Wij vinden het belangrijk dat ieder zich comfortabel voelt in de danslessen en aan de slag gaat met plezier. Ballet vormt de basis van verschillende dansstijlen. Heeft uw zoon of dochter nog nooit gedanst maar wil graag een begin maken? Dan kan ballet de juiste keuze zijn, en voor de zekerheid kun je een gratis proefles nemen.

Bij het kiezen van de balletles zijn er twee mogelijkheden. Recreatiedansen A of B.

Lesvorm Lesduur
Recreatiedansen A (4-7 yr) 45 min p/w
Recreatiedansen B (8-12 yr) 60 min p/w

 

Naast de recreatie balletlessen is het ook mogelijk om klassiek ballet te volgen via de pre- of top-selectie danslessen. Bij deze dansniveau's leer je meer dan klassiek ballet, je krijgt namelijk les in verschillende dansvormen.

Lesvorm Dansstijlen Lesduur Extra
Pré-selectie
 • 3 dansstijlen
135 min p/w
 • Training voor auditie
Top-selectie
 • 6 dansstijlen + extra lessen gratis
285 min p/w
 • Trainen met één wedstrijdteam

 

Ook geïnteresseerd in het volgen van Klassiek ballet lessen of zelfs pré-selectie danslessen? Neem een gratis proefles of schrijf je direct in om samen met andere studenten uit Lelystad, Swifterband, Dronten en Kampen lessen vol passie en plezier neer te zetten. Je bent van harte welkom!

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's