Gratis Proefles

Probeer gratis één of meerdere dansstijlen.

Zou je heel graag willen leren dansen? Of barst je volgens velen van het talent? Bij DD Dance Studio kun je terecht voor recreatie, selectie of een gedegen vooropleiding. Wacht niet en neem een gratis proefles!

Weet je al op welke les je wilt.

Wanneer je geen twijfel hebt en je weet welke dansstijl je wilt gaan doen schrijf je dan direct in als lid van DD Dance Studio. Je kunt dan gelijk mee dansen in de eerst volgende les. Inschrijven kan digitaal of je levert het inschrijfformulier in bij de eerste dansles.

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Geslacht*
Adres*
Postcode en plaats*
Leeftijd*
E-maildres*
Telefoonnummer*

Ik schrijf mij in voor de volgende dansles(sen):

*

Ik ben op de site gekomen via:

*

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's