Denise de Vries

Denise de Vries

Denise begon op haar derde al met dansen. Vanaf haar zevende volgde zij al danslessen van onder meer Denise Dobber. Tapdance, klassiek-ballet, musical en streetdance volgde ze bij de plaatselijke dansschool. In 2008 startte Denise met haar vooropleiding bij Lucia Marthas in Amsterdam en is daar gebleven tot ze haar HBO-opleiding had afgerond.

Naast haar opleiding en werk deed Denise optredens bij TV, theater, filmproducties en in het modellenwerk. Zo werkte zij in Tros muziekfeest bij Jim Bakkum, Nick en Simon, in de film “Anderé Hazes, bloed zweet en tranen, als model voor het merk Wella en nog heel veel meer.. 

Zij geeft nu met veel passie en plezier les bij DD Dance studio en wilt niets liever dan haar kennis overdragen aan haar leerlingen. Heb je een droom ga deze achterna, werk er wel hard voor want het komt niet vanzelf dit maakt je een gelukkig mens, aldus het levensmotto van Denise.

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's