Djio Sieberichs

Djio Sieberichs

Djio komt uit een muzikale familie en werd thuis omringd door muziek en dans. Rond zijn dertiende jaar heeft hij besloten om zich te gaan storten op dans. Hij is opgeleid door het Creative College in Utrecht en heeft zich gespecialiseerd in popping, hiphop en house. Djio is één van de grootste talenten die wij in Nederland hebben. Zijn choreo’s zijn werkelijk fenomenaal te noemen, fantastisch om te dansen en indrukwekkend om naar te kijken.

Met zijn crew “TBC” heeft Djio veel showcases gedaan en ook als solist is hij niet te stoppen. Hij doet veel Dancebattles tot in het Gelredome aan toe waar hij optrad tijdens een eo-jongerendag. Djio is een docent die zich niet laat leiden door beperkingen en vooroordelen, zijn creativiteit is helemaal out of the box. Hij is bij DD Dance Studio de meest spirituele dansdocent/choreograaf. Dansen is voor hem een leefstijl. Dat er hard moet worden gewerkt om je passie te beleven beseft hij heel goed. No pain, no gain, aldus Djio.

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's