Mandy Suk

Mandy Suk

Allround dans-docent Mandy

Geeft Pamperdance, Streetdance, Klassiek ballet

Mandy begon net als vele andere kinderen al op jonge leeftijd met dansen. De passie voor dansen zat er toen al in. Allerlei dansstijlen ging ze doen, van jazz tot tap en het niveau werd steeds hoger. Ze zat in wedstrijdteams en selectie. Nu....jaren later is zij afgestudeerd aan de Utrechtse dansacademie en staat voor de klas als allround dansdocent. Haar bijzondere talent om met kinderen om te gaan maakt dat kinderen zich erg op hun gemak voelen bij haar.  Ze geeft les aan alle leeftijdsgroepen van peuters tot 20-ers. Mandy is een bezig bijtje, actief en sportief en tijdens de les altijd in voor een leuk gesprekje.

Kortom, lesgeven is haar lust en leven, Mandy geniet ervan wanneer zij leerlingen plezier hebben en wanneer zij haar kennis aan hun kan doorgeven.

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer
 • Meer

  Meer

  Vele andere evenementen vinder er plaats zoals dancebattles, pleinfeesten, danceparty's, workshops enzovoort.

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's