Nikita

Nikita

 Allround dans-docent Nikita

Geeft Streetdance, klassiek en coacht wedstrijdteam "SkittleFreaks"

Nikita een zeer bekwaam en bevlogen docent. Naast haar vakmanschap kan ze ook bijzonder goed omgaan met kinderen. Leerlingen voelen zich bij haar erg op hun gemak. Nikita brengt de leerstof op een deskundige manier. Tijdens de lessen bruist ze van de energie en brengt dit met volle overtuiging over op haar leerlingen. Alle leerlingen hebben het enorm bij haar naar hun zin en DD Dance Studio is daarom blij dat Nikita deel uitmaakt van het docententeam.

Wil jij ook in een wedstrijdteam meld je dan aan voor een auditie https://www.dddancestudio.nl/audities/auditie-wedstrijdteam

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer
 • Meer

  Meer

  Vele andere evenementen vinder er plaats zoals dancebattles, pleinfeesten, danceparty's, workshops enzovoort.

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's