Breakdance lessen Lelystad

Breakdance of b-boying is een belangrijke dansstijl in het hiphop genre dat zich vaak uit in hip hop battles waarbij twee dansgroepen tegenover elkaar gaan breakdancen om te bewijzen dat zij de beste zijn. Daarnaast is breakdancing ook een uitdagende maar leuke dansvorm om je energie in kwijt te kunnen. Ben je geïnteresseerd en wil je het een keer proberen? Vraag dan een gratis proefles aan.

Creativiteit in een stoere dans

Bij breakdancing wordt al snel gedacht aan dansvideo's op het internet en breakdancende jongeren op straat met zeer specifieke bewegingen. Best bijzonder aangezien breakdancing juist bekend is geworden dankzij de ruimte creatieve mogelijkheden die zich uiten in steeds meer vernieuwende "moves." Begin met breakdancen en leer je creativiteit mee te nemen in een steeds vernieuwende dansstijl.

Leer daarnaast een aantal bekende moves zoals de:

Freeze Windmill
Toprock Headspin
Flare Swipe

 

Bekijk het lesrooster

Evenementen

 • Theatershow

  Theatershow

  Jaarlijks vindt er in het theater een grote dansshow plaats waarin alle dansers van DD Dance Studio knallen voor een groot publiek dat helemaal uit het dak gaat.

  Lees meer
 • Lichtjesparade

  Lichtjesparade

  Elk jaar verzorgt DD Dance Studio het entertainment bij de lichtjesparade en kan heel Lelystad weer genieten van een kerstparade met daarin veel dans en muziek en ander bezienswaardigheden.. De parade zal haar ...

  Lees meer
 • Meerpaaldagen

  Meerpaaldagen

  Tijdens de Meerpaaldagen wordt samen met verschillende artiesten het entertainment verzorgt door dansers van DD Dance Studio.

  Lees meer
 • Sinterklaasintocht

  Sinterklaasintocht

  De grote Sinterklaasintocht van Lelystad wordt door DD Dance Studio voorzien van veel dans en muziek. Zo'n 4000 kinderen staan op de kade wanneer de goedheiligman samen met onze dansers en danspieten het vaste ...

  Lees meer

DD Dance Studio Foto's